Šport > Nogomet
2222 ogledov

Srbski novinar uprizoril šov s tragikomično angleščino

Hwang In-beom Print Screen
Ob predstavitvi nove okrepitve beograjske Crvene zvezde je nek novinar ukradel šov z neznanjem angleščine.

Crvena zveza je na novinarski konferenci v srbski prestolnici predstavila novega igralca, južnokorejskega vezista Hwanga In-beoma.

Petmilijonski prestop iz Olympiacosa ni samo najdražji v zgodovini beograjskega velikana, ampak tudi nov rekord srbske lige.

"Malo sem nervozen pred novinarji, saj nisem na igrišču. To je pomembna razlika. Vesel sem, da sem postal del Crvene zvezde in veselim se igranja pred odličnimi navijači. Igranje v ligi prvakov je bil eden od glavnih razlogov, zakaj sem se pridružil temu klubu. Vsak igralec si želi igrati v najmočnejšem tekmovanju na svetu," je povedal 26-letni korejski reprezentant.

Crvena zvezda bo v skupinskem delu lige prvakov igrala z Manchester Cityjem, Leipzigom in Young Boys.

Za vrhunec predstavitvenga druženja je poskrbel eden izmed novinarjev, ki je vprašanje postavil v tako polomljeni angleščini, da so vsi prisotni le stežka zadrževali smeh.

@sportmimz Verovatno najbolje pitanje u istoriji pres konferencija . . . .#crvenazvezda #hwang #fkcz #fkcrvenazvezda #kkcz #kkcrvenazvezda #delijesever1989 #delijesever #delije1989 #delije #fyp #fypシ ♬ original sound - Sport Mimz ©

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.