Šport > Nogomet
19 ogledov

Statistiki: Casillas pred Neuerjem in Valdésom

Iker Casillas Reuters
Inštitut za nogometno zgodovino in statistiko (IFFHS) je za najboljšega vratarja na svetu še četrtič zapored izbral španskega vratarja Reala Madrida Ikerja Casillasa. Z 248 točkami je prehitel Nemca Manuela Neuerja (Bayern/130) in Víctorja Valdésa (Barcelona/114).

"Imam samo besede zahvale, saj v vratih na tako visoki ravni, kot je v Evropi in po svetu, ni lahko ponoviti tega uspeha," je po četrtem zaporednem naslovu najboljšega vratarja leta prek svojega Facebook profila sporočil Iker Casillas. Po izboru Inštituta za nogometno zgodovino in statistiko (IFFHS) je španska številka ena prehitel Nemca Manuela Neuerja (Bayern München) in reprezentančnega kolega Víctorja Valdésa (Barcelona). "Tudi v letu 2012 se nameravam potegovati za to nagrado. Velika hvala tistim, ki me brezpogojno podpirajo, ta nagrada je tudi vaša!" je še pristavil Casillas.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.