Šport > Nogomet
36 ogledov

Stavne hiše izgube štejejo v milijonih

stavni listek stava EPA
Po porazu Barcelone z 0:4 je večina stavnic predvidela, da Katalonci nimajo več možnosti za napredovanje, temu primerno pa so nastavili razmerja kvot za tekmo.

Drzni vplačitelji stav ali navijači, ki so se držali katalonske akcije Verjamem!, ki se je v dneh pred tekmo razširila po Barceloni, so prišli na svoj račun. Zaradi velikih kvot so tisti, ki so vložili tudi relativno majhne zneske, dobro zaslužili, kdor pa je tvegal več, je lahko pospravil kar čedne kupčke denarja.

Pri eno vodilnih britanskih stavnic Ladbrokesu so priznali, da so po zmagovitem zadetku Sergija Roberta v 95. minuti, ko je Barcelona dokončala delo in se uvrstila naprej, izplačali "šestmestno številko". Stavnice ocenjujejo, da je bil to zanje najslabši večer po zgodovinskem preobratu Liverpoola v finalu lige prvakov pred 12 leti, ko so se rdeči vrnili po zaostanku z 0:3 in zmagali.

Ladbrokes je razkril, da so trije najbolj neomajni stavci še v 87. minuti pri kvoti 1-100 stavili na skupni uspeh Barce. Pred začetkom tekme je bilo razmerje za uvrstitev Kataloncev v četrtfinale pri večini stavniških hiš približno 1-40. Nek drug nogometni poznavalec pa je dobil kombinirano stavo z drugo tekmo večera v Dortmundu in pospravil kar 117.587 funtov.

Pri Williamu Hillu so razkrili, da je nekdo v trenutkih, ko se je Barca zdela še zelo daleč od četrtfinala, stavil na končni uspeh Kataloncev v letošnji ligi prvakov. Ob stavni kvoti 1-33 bo, če bo četa Luisa Enriqueja šla do konca, bogatejši za 6000 funtov.

''Najslabši v sezoni, morda celo nasploh''

Spletna stavnica Bet365 je po poročanju časnika Daily Mail priznala, da je zanjo izid tekme "najslabši v sezoni, morda pa celo najslabši nasploh". Izplačati so morali osemmestno številko v funtih.

Zmagovalec večera z najhitrejšim zaslužkom pa vsekakor prihaja iz hiše Paddy Power: nekdo je v 87. minuti pri izidu 3:1 stavil dva funta na napredovanje Barcelone. Čez osem minut je imel ob kvoti 1-100 na računu 200 funtov. Več navijačev je pravilno napovedalo končni izid 6:1, v kombinaciji s pravilno napovedanim prvim strelcem Luisom Suárezom pa je pri tej stavnici takšna napoved nekomu prinesla več kot 1000 funtov za vplačanih osem.

Stavne kvote so se po zadetku Parižanov, ko je znižal Edinson Cavani, močno povečale. Pri 3:0 so se vrtele okrog 1-11, tik pred koncem rednega dela in pred začetkom čudežnega preobrata pa so bile nekje pri 1-100.

Komentarjev 1
  • Žurnalček 17:56 09.marec 2017.

    Ko že drkate z reklamo , da več tudi normalno ne moremm čitati članka , naj povem , da ta radar NE DELUJE na PIŠTOLE , kot zatrjuje vaša reklama , ki me jebe u zdrav mozak ! Ne deluje ...prikaži več , piska pa na vso izdarijo ob cesti ! Sam imam že drugo , prva me je enkrat rešila kazni , tako da se je izplačala , potem je pa crknila !