Šport > Nogomet
39 ogledov

Stavnica bo vrnila stave na United

david moyes manchester united EPA
Stavniško podjetje Betfred bo vsem navijačem, ki so stavili, da bo Manchester United v letošnji sezoni ubranil naslov angleškega prvaka, povrnilo vplačani znesek.

Manchester United je v 30. krogu angleške Premier League na Old Traffordu izgubil proti Liverpoolu (3:0) in poskrbel za novo razočaranje svojih navijačev. Med njimi je tudi eden od ustanoviteljev podjetja Betfred, Fred Done, ki se je odločil, da bo navijačem, ki so stavili na zmago rdečih vragov v angleškem prvenstvu, povrnil denar.

''Vsi, ki so stavili, da bo United osvojil naslov prvaka, naj se z listkom sprehodijo do ene od poslovalnic in povrnil bom vsak peni,'' je za Manchester Evening News povedal Done, ki se je s tem zavezal, da bo izplačal kar 240.000 evrov.

''Zvesti navijači niso imeli možnosti za zmago. Rdeči vragi so bili to sezono nekoristni, brezupni in brezizrazni. Eden od razlogov, da sem sprejel takšno odločitev, je ta, da so navijači še vedno prepevali, ko smo proti Liverpoolu izgubljali z 0:3. Nisem mogel verjeti. Zaslužijo si veliko boljšo ekipo, kot jo ponuja David Moyes. United ropa svoje navijače. Kar naprej poslušam, da so najboljša ekipa na svetu. Niso niti najboljša ekipa v Manchestru,'' je dodal razočarani Dome.

Odhod Vidića ni povezan s Fergusonom

Branilec Manchester Uniteda Nemanja Vidić je priznal, da se niso nadejali tako slabe sezone, in zanikal, da je njegova selitev v Inter povezana z upokojitvijo Sira Alexa Fergusona. ''To je tranzicijsko leto. Vsi so presenečeni, da ni tako kot lani. Jaz sem vedel, da bo težko. Moyes potrebuje čas, da se prilagodi igralcem, in obratno, vendar si nisem misli, da bo tako slabo,'' je povedal branilec angleškega prvoligaša, ki na lestvici domačega prvenstva zaseda skromno sedmo mesto.

Vidić se bo poleti preselil v Milano in zapustil Old Trafford, kjer je igral od leta 2006. ''Moj odhod povezan s Fergusonom? To nima nobene povezave z mojo odločitvijo. Prišel je čas za spremembo in v Italiji sem našel nov izziv v dresu Interja. Moji spomini na United? Tukaj sem preživel devet sezon. Rad bi se poslovil z dobrimi predstavami, tako individualno kot ekipno,'' je povedal nekdanji srbski reprezentant.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.