Šport > Nogomet
25 ogledov

Sterling končno naprodaj... na eBayju!

raheem sterling ebay Reševalni pas/Twitter
Navijači Liverpoola so se naveličali sage o prestopu Raheema Sterling, zato so se odločili, da nogometaša ponudijo na strani podjetja eBay. Izklicna cena: 50 milijonov funtov!

Raheem Sterling se na vse pretege poskuša rešiti pogodbe z Liverpoolom, kar je načelo potrpljenje navijačem angleškega kluba,. Ti so se odločili, da bodo 20-letnega napadalca prodali  kar na spletni strani ameriškega spletnega podjetja eBay.

''Raheem Sterling: malo rabljen'' je domiselno zapisal neznani navijač Liverpoola in napadalcu nadel ceno 50 milijonov funtov. Navijači so si nogometaša, ki je zavrnil ponudbo v višini 100.000 funtov na teden in se pred začetkom nove sezone izmika pripravam z ekipo, privoščili z veliko mero sarkazma.

''Potegujete se za Raheema Sterlinga, najkoristnejšega mladega igralca v Evropi. Raheem je s sedmimi goli in osmimi asistencami v 3045 minutah eden najpomembnejših in produktivnih mladih igralcev. Pohvali se lahko z 48,2-odstotno uspešnim preigravanjem in ima čudovit odnos do igre ter več pločevink smejalnega plina, s pomočjo katerega se bo lažje socializiral s svojim novimi soigralci,'' se glasi opis na spletni strani eBay.

Sterling je v zadnjih tednih izgubil podporo slehernega navijača Liverpoola, potem ko je vodstvu ekipe sporočil, da si pod nobenim pogojem ne želi ostati na Anfieldu.

Nogometaš je izpustil dva treninga varovancev Brendana Rodgersa, domnevno zaradi bolezni, tretji dan pa je soigralce vendarle počastil s svojim prihodom. Za zdaj še ni jasno, ali bo z ekipo odpotoval v Bangkok, kjer bodo redsi začeli priprave na novo sezono.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.