Šport > Nogomet
8 ogledov

Stevie G pripravljen na povratek

gerrard liverpool Žurnal24 main
Navijači Liverpoola imajo po dobrem startu v letošnjo Premier League nov razlog za veselje. "Nesmrtni" kapetan Steven Gerrard bo v prihodnjih dneh dokončno saniral poškodbo in se kmalu vrnil na zelenice.

V zadnjih letih bi si Liverpool brez izjemnega Stevena Gerrarda težko predstavljali. Živa legenda kluba iz Anfielda je pravzaprav postala zaščitni znak redsov. A kapetanu velikana iz mesta Beatlov jo je v pretekli sezoni zagodla poškodba, ki ga je za pet mesecev oddaljila od nogometnih igrišč. Po operaciji prepone in dolgotrajni ter mukotrpni rehabilitaciji pa je le prišel čas, da se Gerrard lahko vrne na igrišča. Angleški reprezentant je v zadnjih dneh že samostojno treniral, v prihodnjih dneh pa se bo pridružil ekipi. "Ekipi se bomo pri treningih priključil naslednji četrtek ali petek. Proti Stokeu naslednjo soboto še ne bom igral, nadejam pa se, da bi lahko igral proti Tottenhamu," je dejal 31. letni vezist in s tem mislil tekmo 5. kola Premier League 18. septembra. "Od operacije je minilo že pet mesecev. Dobro sem se odpočil, zdaj pa sem pripravljen za igro. Vrnil se bom boljši in bolj zdrav kot kadarkoli. Zelo sem pogrešal igranje," je po prisilnem počitku še dejal Steven Gerrard.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.