Šport > Nogomet
15 ogledov

Številni ga že odstavljajo, on se ne da

david moyes EPA
Trener angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda David Moyes se kljub slabim rezultatom svoje ekipe ne boji za službo.

Številni mediji so se danes razpisali, da bi lahko vodstvo rdečih vragov odpustilo stratega Davida Moyesa, če na sredini povratni tekmi osmine finala Lige prvakov ne izniči zaostanka Olympiakosa (0:2) in se uvrsti v četrtfinale.

Manchester United proti Olympiakosu čaka vse prej kot lahka naloga, saj je na prvi tekmi v Grčiji izgubili z 0:2. Olympiakos je s tem postal sploh prva grška ekipa, ki je premagala United v evropskih tekmovanjih. Rdečim vragom ne gre nič kaj bolje v državnem prvenstvu. Trenutno so sedmi, za četrtim mestom zaostajajo že 12 točk, izpadli pa so tudi iz obeh pokalnih tekmovanj.

Britanski mediji so danes poročali, da bi lahko Moyes ostal brez službe, če v sredo ne napreduje v četrtfinale lige prvakov. Škot to zanika in zatrjuje, da je njegov položaj varen.

"Moja prihodnost se ni spremenila. Imam odlično službo. Vem, v katero smer si želim. Vem, da smo v slabem položaju, ampak verjamemo. Dovolili mi bodo opravljati službo. O tem nismo nikoli razglabljali. Imam šestletno pogodbo. Klub nima kratkoročne vizije, ampak dolgoročno," je na novinarski konferenci sporočil nekdanji trener Evertona in pohvalil navijače: "Videli so nekaj porazov, ki jih niso pričakovali, a ostajajo z ekipo. Videli so že uspehe in v prihodnosti jih še bodo. Ta klub je največji na svetu in se bo spet dvignil."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.