Šport > Nogomet
14 ogledov

Stoke City navijačem "časti" vsa gostovanja

walters jerome stoke qpr Reuters
Angleški prvoligaš Stoke City se je odločil za hvalevredno potezo in pred začetkom nove sezone objavil, da bo navijačem nudil zastonj prevoz na gostujoče tekme.

Klubi v angleški Premier League se spopadajo z vedno večjim nezadovoljstvom navijačem, ki se ne strinjajo z višanjem cen vstopnic, zaradi česar so se morali številni privrženci otoških klubov že odpovedati tradicionalnemu vsakotedenskemu romanju na stadione po celotni državi.

Poteza Stoke Cityja je zato toliko bolj unikatna, saj je moštvo z znamenito najbolj glasnimi navijači v prvi ligi oznanilo, da bo nudilo brezplačen prevoz na vseh 19 gostujočih tekem "lončarjev" v novi sezoni.

Vse od napredovanja enaka cena

"Kot klub se zavedamo, da je spremljanje nogometa lahko drag posel, še posebej v času, ko tako veliko ljudi čuti finančno stisko," je dejal izvršni direktor kluba Tony Scholes.

"Trdo delamo za to, da našim navijačem omogočimo, da dobijo nekaj za svoj denar, zato tudi nismo zvišali cene vstopnic vse odkar smo leta 2008 napredovali v Premier League. Vseeno se zavedamo, kako drago je spremljati ekipo na gostovanjih, zato z veseljem sporočamo, da bomo ponudili zastonj avtobusni prevoz, s čimer upamo, da bomo vzpodbudili še več navijačev, da nas tako fantastično podpirajo tudi zdoma."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.