Šport > Nogomet
24 ogledov

Stožice bodo pokale po šivih

(Foto: Anže Petkovšek) Anže Petkovšek
Matjaž Krajnik, predstavnik za stike z javnostmi pri Nogometni zvezi Slovenije (NZS), je dejal, da bo stadion za nogometno tekmo med Slovenijo in Ferskimi otoki še danes razprodan.

"Vstopnice hitro pohajajo. Morda jih je še okoli sto, tako da pričakujem, da bo do 13. ure stadion za petkovo tekmo v Stožicah razprodan. Na dan tekme si upam trditi, da vstopnic ne bo mogoče kupiti," nam je po telefonu razložil predstavnik za stike z javnostmi pri NZS Matjaž Krajnik.

Nekaj vstopnic tudi navijačem Ferskih otokov
"Navijačem Ferskih otokov smo ponudili sto vstopnic boljšega razreda, ki jih dobijo po pogodbi. Pripada jim tudi pet odstotkov vstopnic od kapacitete stadiona, vendar pa teh niso zahtevali, zato so šle normalno v prodajo," dodaja Krajnik.

Na tekmo z javnim prevozom
Stadion bo v petek nabito poln, zato bo tudi promet v okolici stadiona močno obremenjen. "Čakamo na informacijo Mestne občine Ljubljana, ali bi lahko v bližini stadiona kot parkirišče uporabili javne površine. Samih parkirišč za gledalce ni. Mi jih bomo pozivali, naj pridejo z javnimi prevoznimi sredstvi ali pa parkirajo na čim bližjih javnih prostorih oziroma parkiriščih," še pojasnjuje odgovorni za stike z javnostmi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.