Šport > Nogomet
27 ogledov

Stranski sodnik oškodoval Liverpool

jurgen klopp EPA
Alberto Moreno je na ligaški tekmi z Newcastle Unitedom poskrbel za enega najlepših golov v letošnji sezoni, vendar je delilec pravice z napačno odločitvijo njegov zadetek razveljavil.

Liverpool je na tekmi 15. kroga angeške Premier League izgubil na gostovanju v Newcastlu (2:0), a končna slika bi bila lahko precej drugačna, če si sodnik ne bi privoščil hude napake po golazu Alberta Morena.

Španski branilec je v zaključku tekme dosegel izenačujoči zadetek za Liverpool, ki pa ni obveljal zaradi napačno dosojenega prepovedanega položaja.

''Čisti gol. Ko bo stranski sodnik videl posnetek, se bo počutil slabo. To je bil gol meseca,'' je po tekmi dejal trener Jürgen Klopp in dodal, da so njegovi varovanci prikazali slabo predstavo.

''Newcastle si je zaslužil zmago. Morda bi si mi zaslužili točko, vendar ne vidim scenarija, po katerem bi osvojili tri. Nismo naredili, kar znamo. Nismo pritiskali v protinapadu. Nismo bili kompaktni, veliko nogometašev je igralo slabo. Bolje, da izgubiš slabo tekmo kot dobro,'' je menil Klopp.

''Rekel bi, da je šlo skoraj vse narobe. Začetek, sredina in konec. To ni bila dobra nogometna tekma. Nismo imeli ritma in nismo igrali kreativno, zato tudi nismo imeli priložnosti. Dosegli smo tisti gol. Bil je kot božično darilo ali nekaj podobnega. Dosegli smo gol, vendar smo bili tako slabi, da si je stranski sodnik mislil 'če igraš takšno s***je, ne dosegaš vrhunskih zadetkov','' je sodniško napako športno prenesel Klopp.

Komentarjev 1
  • JackD 01:22 08.december 2015.

    Tekmo sta z Liverpoolove perspektive zlomila dva dogodka: 1 zgrešen ziver Bentekeja in pa tale gol Morena. Ampak vseeno. Predstava je bila slaba, igralci so delovali zaspano. Na drugi strani so srake delovale energično. Poraz je prišel za Liverpool ...prikaži več v pravem trenutku. Igralcem je pokazal, da jih čaka še veliko trdega dela. Hkrati je dosti klubov, ki jih Liverpool lovi, 'kiksnilo'. City je izgubil, united remiziral, prav tako tudi Tottenham. Letos bo prvenstvo še zelo zanimivo