Šport > Nogomet
14 ogledov

Streljanje in infarkt v brazilski ligi

ricardo gomez trener 2011 Reuters
Brazilsko nogometno prvenstvo je ponoči zaznamovalo streljanje po tekmi med Palmeirasom in Corinthiansom, v katerem sta bila ranjena dva domača navijača.

Policija še ne ve, zakaj je na tekmi med Palmeirasom in Corithiansom (2:1) prišlo do streljanja, navijača pa so že operirali in njuno stanje je stabilno. Dramatični dogodki pa so bili v ospredju tudi na tekmi med Vascom da Gamo in Flamengom. Sredi drugega polčasa je namreč srčni napad doživel trener Vasca da Game Ricardo Gomez. Šestinštiridesetletnega stratega so takoj odpeljali v bolnišnico, a njegovo zdravstveno stanje naj bi bilo zelo resno. "Na žalost je zelo težko in skrb vzbujajoče. To je že njegov drugi infarkt," je dejal klubski zdravnik Clovis Munhoz.

Na lestvici brazilskega prvenstva sicer vodi Corinthians (37 točk) pred Flamengom (36), São Paulom (35) in Vascom da Gamo (35).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.