Šport > Nogomet
16 ogledov

Sturmova ''petarda'' nov razlog za skrb

Mertelj Maribor Olimpija Ljubljana večni derbi Nino Verdnik
Slovenski državni prvaki so doživeli še en poraz s tremi goli razlike v le nekaj dneh, tokrat proti bližnjemu sosedu Sturmu iz Gradca (2:5).

Nogometaši Maribora so na tretji pripravljalni tekmi pred začetkom nove sezone oziroma kvalifikacij za Ligo prvakov doživeli še en visok poraz. V avstrijski Gralli so se slovenski državni prvaki na novem stadionu pomerili z nekdanjo ekipo svojega bivšega trenerja Darka Milaniča, graškim Sturmom.

Avstrijci, ki jih čakajo kvalifikacije za Lige Evropa, so skupaj s štajerskimi sosedi uživali v izvrstnem vzdušju, prvi pa bi lahko slavili Slovenci, toda Luka Zahović je po napaki graške obrambe v drugi minuti sam pred vratarjem meril mimo vrat.

Dobro tekmo je odigral novinec v mariborski zvezni vrsti Marvan Kabha in blizu prvenca je bil v sedmi minuti, ko je lepo kombiniral z Zahovićem, a mu je veselje preprečil vratar Sturma. Zahović je čez slabih deset minut z izvrstnim strelom z roba kazenskega prostora zatresel še prečko, toda namesto veselja na eni se je razleglo veselje na drugi strani.

Več na Goal.com/si/.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.