Šport > Nogomet
17 ogledov

Stuttgart: "Khedira igralec Reala!"

Khedira je navduševal na svetovnem prvenstvu, kjer je igral kot menjava za poško Žurnal24 main
Na uradni spletni strani nemškega prvoligaša Vfb Stuttgarta so v petek objavili, da Sami Khedira tudi uradno odhaja v Real Madrid. Cena še ni znana, a po špekulacijah bi lahko narasla do 12 milijonov evrov.
Gre za zelo pomembnega igralca, po katerem bi se morali zgledovati. Njegov odhod za nas predstavlja kar nekaj komplikacij.
Fredi Bobic, športni direktor Stuttgarta

Nemški reprezentant Sami Khedira je po tednih špekulacij tudi uradno novi igralec Reala Madrida. Tako so v petek sporočili iz nemškega bundesligaša Vfb Stuttgarta, ki so novico o njegovem odhodu objavili na uradni spletni strani.

"Na koncu se je vse zgodilo zelo hitro in z Realom Madridom smo hitro dosegli dogovor. Ko bo nogometaš prestal zdravniški pregled, bo podpisal novo pogodbo," so zapisali Nemci.

Športni direktor "švabov" in nekdanji reprezentant slovenskih korenin Fredi Bobic je povedal, da si je Khedira močno želel odhoda v špansko prestolnico, zaželel pa mu je vso srečo: "Gre za zelo pomembnega igralca, po katerem bi se morali zgledovati. Njegov odhod za nas predstavlja kar nekaj komplikacij. A nič ne de − upoštevali smo njegovo željo, da nadaljuje kariero pri Realu. Želimo mu vse najboljše v novem klubu."

Khedira bo po opravljenem zdravniškem pregledu odšel proti Združenim državam Amerike, kjer se bo 2. avgusta pridružil Joséju Mourinhu in ostalim Realovcem, ki čez lužo že nekaj časa pridno trenirajo. Skupaj z njim bodo prišli tudi svetovni prvaki Iker Casillas, Raul Albiol, Xabi Alonso in drugi, ki so imeli, razumljivo, daljše počitnice tudi od velezvezde Cristiana Ronalda ... Cena prestopa še ni znana, Španci pa špekulirajo, da se giblje med desetimi in dvanajstimi milijoni evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.