Šport > Nogomet
31 ogledov

Suárez med tekmo izvedel slabo novico

luis suarez Reševalni pas/Twitter
Urugvajski napadalec Luis Suárez se je besno odzval na odločitev selektorja Oscarja Tabareza, ki ga na tekmi z Venezuelo ni poslal na zelenico.

Urugvajska nogometna reprezentanca je po dveh tekmah skupinskega dela turnirja Copa America ostala brez možnosti za uvrstitev v naslednji krog tekmovanja.

Usodni žebelj v krsto varovancev Oscarja Tabareza je zabil napadalec West Broma Salomon Rondon, ki je v drugem krogu zadel za zmago Venezuele (1:0). 

Urugvajci so tekmo z Venezuelo odigrali brez poškodovanega Luisa Suáreza, ki ga selektor ni uvrstil na seznam razpoložljivih nogometašev, saj napadalec še vedno okreva po poškodbi dimelj. 

Zvezdnik španskega prvaka pa o tem očitno ni bil obveščen, saj se je 15 minut pred koncem srečanja odpravil na ogrevanje.

Suárez si je na vsak način želel na igrišče, trenerski štab pa ga je na njegovo presenečenje obvestil, da mu zdravstveno stanje tega ne dopušča. 

Napadalec Barcelone se je na odločitev selektorja, ki je v 80. minuti tekme porabil še zadnjo zamenjavo, odzval s precej burno reakcijo. Najprej je trenerski klopi napel nekaj krepkih, nato pa še jezno zalučal svojo markirko. 

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Komentarjev 1