Šport > Nogomet
37 ogledov

Suárez mladeniča opomnil, kdo mu je dal jesti

messi suarez Profimedias
Urugvajski napadalec Luis Suárez je po koncu tekme z Malago okrcal strelca uvodnega zadetka Sandra Ramireza, razkrivajo španski mediji.

Barcelona je v 31. krogu španskega La Lige izgubila z Malago (2:0) in se na lestvici oddaljila od vodilnega Real Madrida. Domače je v 32. minuti srečanja v vodstvom popeljal nekdanji nogometaš katalonskega kluba Sandro Ramirez, nekoč član Barçinega mladinskega pogona, od lanskega poletja pa napadalec Malage.

Sandro se je zadetka odkrito razveselil, s tem pa ujezil nogometaše Barcelone, saj ni upošteval nenapisanega pravila, po katerem bi moral zadetek proti nekdanji ekipi pospremiti bolj zadržano.

S svojo reakcijo je razjezil tudi urugvajskega napadalca, ki se je odločil, da bo 21-letnika postavil na svoje mesto. ''Ne pozabi roke, ki te je hranila,'' je bivšemu soigralcu očital Suárez, vendar se Sandro ni dal in poudaril zvestobo svojemu novemu delodajalcu. ''Jaz jem z Malago,'' je odvrnil.



Kasneje se je opravičil svojim nekdanjim soigralcem in se zahvalil aktualnemu španskemu prvaku za vse, kar so storili zanj. ''Mislim, da moje slavje ni bilo pretirano. Bilo je povsem običajno, glede na to, kako pomembna je bila zmaga za našo ekipo. Vse, kar sem dosegel v nogometu, sem dosegel zahvaljujoč Barceloni. Do mene so bili izjemni in to si bom zapomnil za celo življenje. A to je bil res pomemben zadetek. Če sem s slavjem koga užalil, se opravičujem. Bil sem tako vesel,'' je pojasnil Španec.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.