Šport > Nogomet
11 ogledov

Suárez presenetil fantka z Downovim sindromom

Suarez Liverpool žoga oče z otrokom Downov sindrom park Reševalni pas/Twitter
Dobre zgodbe v povezavi z Liverpoolom kar dežujejo, ne smo zaradi njihovih uspehov na zelenici, kjer se jim obeta prvi naslov angleških prvakov po letu 1990. Blesti celo nekoč problematični napadalec Luis Suárez.

Objavljanje novic, ki večkrat omalovaževano osebo prikaže v povsem drugačni luči, je vedno posebno zadovoljstvo. Liverpool, trenutno vodilna ekipa Premier League, je na svojem profilu na Redditu objavil fotografijo napadalca Luisa Suáreza, ki se je v parku na lastno pest žogal s sedemletnim otrokom, ki ima Downov sindrom.

Urugvajec se je v svojih letih na Merseysidu zapletel že v številne škandale, branilec Manchester Uniteda Patrice Evra ga je obtožil rasizma, Južnoameričan pa je na lanskoletni ligaški tekmi med akcijo ugriznil branilca Chelseaja Branislava Ivanovića, po prestani kazni pa se je vrnil v formi življenja in številni ga po izjemnih 29 doseženih ligaških zadetkih uvrščajo vsaj med pet trenutno najboljših nogometašev na svetu.

Mislili, da je neki nadležen moški

Suárez se je po zmagi v Londonu, kjer je Liverpool z 2:1 premagal West Ham United, z moštvom vrnil na vrh lestvice. Nekega dne (sodeč po izpovedi enkrat lani) se je sprehajal po lokalnem parku, ko je opazil, da se z rdečo žogo z grbom Liverpoola igra fant z Downovim sindromom.

"Najprej je le pritekel in vzel žogo mojemu bratrancu. Moj stric (na fotografiji) od začetka ni uvidel, da je Suárez, menil je, da je neki nadležen moški," so fantastično zgodbo prenesli pri taboru Redsov.

"Luis se je igral z mojim bratrancem in mu dovolil, da mu žogo pošlje med nogami. Ja, res je – moj sedemletni bratranec je dal žogo med nogami Suáreza. Jasno sta oba strica ponorela, ko sta spoznala, da je to Suárez in ga prosila za fotografijo. Zdaj bo imel moj bratranec, ko bo odrasel, fotografijo z enim od najboljših igralcev Liverpoola, ki so kdajkoli igrali na Anfieldu. Zato hvala, Suárez. Kakšen fant si. To se je zgodilo v času tiste drame z Evrajem in Ivanovićem in me prepričalo, da premore res veliko sočutja."

Napadalec Daniel Sturridge je medtem presenetil mlade navijače v šoli, prepoznala ga ni le (kakšno presenečenje) navijačica Evertona:

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.