Šport > Nogomet
42 ogledov

Suárez pridobil na ceni, RvP izgubil

Suarez Liverpool Cardiff City Premier League Reuters
Transfermarkt.de je objavil najnovejše tržne cene nogometašev angleške Premier lige. Najdražji po novem Luis Suárez.

Izjemne predstave Luisa Suáreza v dresu Liverpoola niso ostale skrite niti strokovnjakom, ki določajo tržne cene nogometašev. Spletna stran Transfermarkt.de je objavila nove tržne cene za nogometaše angleške Premier lige, na kateri po novem prvo mesto zaseda prav Urugvajec.

Suárez je z lepo strelsko bero v prvi polovici sezone na ceni pridobil kar 10 milijonov evrov in je sedaj ocenjen na 52 milijonov. S tem je ugnal najdražjega nogometaša poletja Mesuta Özila, katerega cena je ostala pri okroglih 50 milijonih evrov. Poleg Suáreza sta največ pridobila še Sergio Agüero in Eden Hazard, ki sta pridobila pet in tri milijone evrov, oba pa sta ocenjena na 45 milijonov.

Nekaj igralcev pa je na tržni ceni s slabimi predstavami ali pomanjkanju tekem tudi izgubilo. Največji osmoljenec je Chelseajev Juan Mata, ki je na vrednosti izgubil sedem milijonov in padel na 38 milijonov. Kar osem milijonov manj je vreden tudi vratar Manchester Cityja Joe Hart (zdaj 16 milijonov evrov), pet milijonov pa je izgubil tudi napadalec Manchester Uniteda Robin van Perise (nova vrednost: 40 milijonov evrov).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.