Šport > Nogomet
40 ogledov

Suarez se boji poškodbe

Suarez Liverpool Cardiff City Premier League Reuters
Odlični napadalec Liverpoola Luis Suarez se boji, da bi moral izpustiti prihajajoče svetovno prvenstvo v nogometu.

Iz meseca v mesec smo bližje svetovnemu prvenstvu v nogometu na katerem se bodo predstavili najboljši nogometaši sveta. Z reprezentanco Urugvaja bo v Braziliji zaigral tudi Luis Suarez, ki pa mu prvenstvo povzroča tudi skrbi. Močno se namreč boji,d a bi se v prihodnjih mesecih poškodoval in bi bil zaradi tega primoran izpustiti prvenstvo na domači celini.

"Resnica je, da se bojim tega kar se je zgodilo Walcottu in Falcau," je dejal napadalec Liverpoola. "Ampak živimo v sedanjosti in vedno dam vse od sebe za svoj klub - ne moreš ves čas razmišljati samo o morebitni poškodbi."

Dotaknil se je tudi številnih incidentov, zaradi katerih je pridobil status problematičnega igralca. "Naj vam povem, da sem v svoji karieri naredil samo dve napaki. Prvo v dresu Ajaxa, ko sem ugriznil nasprotnika in drugo, ko sem ugriznil Branislava Ivanovića."

Ponovno je zatrdil, da je bil incident z Evrajem (nogometašu Manchester Uniteda naj bi Suarez zabrusil rasistično pripombo op. a.) napačno interpretiran in da je v zadnjem času odrasel kot človek.

"Bolj sem zrel in bolj razmišljam o stvareh preden jih dejansko storim. Zdaj ljudje v Angliji lahko govorijo samo o ojih nogometnih sposobnostih in ne o stvareh, ki sem jih naredil narobe."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.