Šport > Nogomet
22 ogledov

Suarez tokrat v težavah zaradi sredinca

Luis Suarez Žurnal24 main
Napadalec Liverpoola Luis Suarez je znova v težavah. Potem ko je dobil kar osem tekem prepovedi zaradi rasističnih opazk, namenjenih Patriceu Evraju, je bil tokrat kaznovan z eno tekmo prepovedi, ker je navijačem Fulhama pokazal sredinec.

Urugvajski nogometni reprezentant in napadalec angleškega Liverpoola Luis Suarez se je znova znašel v težavah. Disciplinska komisija angleške nogometne zveze (FA) ga je kaznovala z eno tekmo prepovedi nastopa, ker je na gostujoči tekmi proti Fulhamu privržencem londonske ekipe pokazal sredinec.

Južnoameričan bo moral plačati tudi denarno kazen v višini 20 tisoč funtov, manjkal pa bo na petkovi domači tekmi proti Newcastlu.

Disciplinska komisija angleške nogometne zveze je pred kratkim Suarezu izrekla kazen osmih tekem prepovedi nastopanja zaradi rasističnih opazk, ki jih je namenil temnopoltemu tekmecu iz vrst Manchester Uniteda Patriceu Evraju. Suarez je zaradi tega moral plačati še 40 tisoč funtov kazni.

Do incidenta je prišlo 15. oktobra, ko je Evra obtožil Suareza, da ga je žalil z rasističnimi opazkami. Urugvajski napadalec je dogodek odločno zanikal, a je v preiskavi FA ugotovila, da ima dovolj dokazov za potrditev obtožb Evraja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.