Šport > Nogomet
76 ogledov

Suárez: Tvoja mama je k***a, klovn

luis suarez Profimedias
Damir Skomina ni bil edini Slovenec, ki je bil med tekmo Lige prvakov deležen verbalnega napada s strani nogometaša Barcelone.

Barcelona je na tekmi drugega kroga skupinskega dela Lige prvakov v gosteh premagala Borussio Mönchengladbach (2:1) in se veselila druge zaporedne zmage.

Obračun je sodila slovenska sodniška delegacija na čelu z glavnim delivcem pravice Damirjem Skomino, ki sta se mu na igrišču pridružila pomočnika Jure Praprotnik in Robert Vukan ter četrti sodnik Tomaž Klančnik.

Glavnega sodnika je po izteku rednega dela časa ozmerjal Neymar, ki je z žaljivimi besedami o materi primorskega delivca pravice spomnil na incident, v katerega se je v lanski sezoni zapletel hrvaški reprezentant Luka Modrić.

Neymar pa ni bil edini nogometaš Barcelone, ki je v Mönchengladbachu žalil slovenskega delivca pravice, temveč se je na udaru nervoznega Luisa Suáreza znašel tudi Vukan.

Urugvajski napadalec je zapravil nekaj zglednih priložnost pred golom domače ekipe, zato so mu proti koncu tekme začeli popuščati živci.

Po enem od neuspešnih napadov je domačemu občinstvu pokazal sredinec in se verbalno znesel nad pomočnikom glavnega sodnika.

''Tvoja mama je k***a, klovn,'' je Vukanu zabrusil nogometaš Barcelone. Kako, če sploh, se bo odzvala Evropska nogometna zveza (Uefa), še ni znano.

Barcelona po dveh odigranih krogih elitnega nogometnega tekmovanja zaseda prvo mesto lestvice v skupini C s popolnim izkupičkom šestih točk. S štirimi ji sledi Manchester City, eno ima Celtic, nobene pa Borussia.

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.