Šport > Nogomet
13 ogledov

Suárez zabil ob vrnitvi v reprezentanco

luis suarez EPA
Reprezentanci Brazilije in Urugvaja sta v zadnji tekmi južnoameriških kvalifikacij za svetovno prvenstvo v nogometu, ki bo leta 2018 v Rusiji, remizirali z 2:2 (2:1).

luis suarez | Avtor: EPA EPA
Za gostitelje Brazilce sta zadela Douglas Costa (1.) in Renato Augusto (25.), za Urugvajce pa Edinson Cavani (31.) in Luis Suárez (47.).

Na lestvici vodi Ekvador (13 točk) pred Urugvajem (10) in Brazilijo (8). Slednja ima prav toliko točk, kot Argentina in Paragvaj na naslednjih dveh mestih, vendar ima boljšo razliko v golih.

Zvezdnik Barcelone Suárez, ki ga je trener Oscar Tabarez določil tudi za kapetana, je igral prvo reprezentančno tekmo po letu 2014, ko ga je doletela kazen, ker je na tekmi svetovnega prvenstva ugriznil Italijana Giorgia Chiellinija.

Izenačil je v 48. minuti tekme, ki so jo bolje začeli domači in povedli z 2:0, boljšo igro večji del tekme pa niso znali pretvoriti v zmago.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.