Šport > Nogomet
17 ogledov

Suáreza čaka nagrada za dobre predstave

(Tottenham - Liverpool) Luis Suarez Reuters
Vodstvo Liverpoola je odprlo pogovore z agentom Luisa Suáreza za podpis nove pogodbe, s katero bi postal najbolje plačan igralec kluba v zgodovini.

Če je še poleti kazalo, da je napadalec Luis Suárez le korak od prestopa v drug klub, je situacija zdaj povsem obratna. Odlične predstave Urugvajca, ki je na 12 tekmah letos dosegel neverjetnih 17 zadetkov, so spodbudile vodstvo Liverpoola, da mu ponudi novo pogodbo, s katero bi preprečili njegov odhod drugam.

Športni direktor rdečih Ian Ayre se je v začetku tedna mudil v Španiji, kjer se je pogovoril z igralčevim agentom Perom Guardiolo. Govori se, da bi klub in igralec lahko sklenila dogovor, po katerem bi Suárez prejemal 200 tisoč britanskih funtov na teden, kar bi podvojilo njegov trenutni prihodek. S tem bi postal najbolje plačani nogometaš Liverpoola vseh časov.

Ali bo dogovor sklenjen in kakšna bo dejanska višina Suárezove plače, sta vprašanje časa, medtem pa se po odličnemu napadalcu še vedno ozirajo nekateri drugi klubi, tudi veliki Real Madrid.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.