Šport > Nogomet
13 ogledov

Suárezu za ugriz sedem tekem prepovedi!

Trenutek ugriza v sodnikovem podaljšku ... (Foto: As.com)
1/2
Žurnal24 main
Nogometaš Ajaxa Luis Suárez bo zaradi bizarnega ugriza nasprotnega nogometaša počival sedem tekem. Tako je v sredo odločila nizozemska zveza, kapetan Ajaxa pa je kazen že sprejel.

Nizozemska nogometna zveza (KNVB) je končala preiskavo proti Urugvajcu Luisu Suárezu. Ko ne lomi ganskih src in na golovi črti z roko izbija žoge, se Južnoameričan namreč ukvarja z ljubiteljskim oponašanjem psov, kot je pokazal na zadnji prvenstveni tekmi med Ajaxom in PSV Eindhovnom. Tekma se je že skorajda končala, ko je Suárez po prerekanju z nasprotnim nogometašem Otmanom Bakkalom slednjega preprosto ugriznil v vrat. Ali je bil to pitbul ali drakula, pa presodite sami ... Kljub vsemu sta si nogometaša po tekmi segla v roke, a o krvosesu Suárezu bomo, kot kaže, vseeno še slišali. Pozor torej za Slovence, ki igrajo v nizozemski ligi – Tim Matavž, Aleksander Radosavljevič, Dalibor Stevanovič ...

Po ogledu videoposnetkov so pri KNVB odločili, da Suáreza kaznujejo s sedmimi tekmami prepovedi igranja, ki jih je kapetan kluba takoj sprejel.

Ajax suspendiral Suáreza!
Nekaj ur kasneje je prišel tudi odgovor Ajaxa, ki je Suáreza suspendiral za naslednji dve ligaški tekmi! Na spletni strani nizozemskega kluba so še dodali, da bo Urugvajec plačal tudi kazen, denar pa bodo darovali v dobrodelne namene. Kazen ne bo veljala za tekmo Lige prvakov, ki jo bo Ajax ta teden igral z Realom Madridom. Neumni v amsterdamskem klubu pač niso.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.