Šport > Nogomet
8 ogledov

Šuler: Celtic bi bil pravi izziv

Marko Šuler bi rad naredil korak naprej. A ne bo rinil z glavo skozi zid. (Foto: Žurnal24 main
Otoški mediji v zadnjih dnevih slovenskega nogometnega reprezentanta Marka Šulerja spet povezujejo s škotskim Celticom. Šuler pravi, da se s prestopom ne želi obremenjevati.

Član belgijskega Genta Marko Šuler bi utegnil v zimskem prestopnem roku zapustiti Belgijo in se preizkusiti v eni od najmočnejših evropskih lig, morda pa ga v svojo mrežo le ujame škotski Celtic iz Glasgowa, ki si je slovenskega reprezentanta želel že poleti.

"Vem da me spremljajo številni skavti, tudi Celticovi. S tem se ne želim obremenjevati. Na zadnje je zaradi poškodbe prestop v Celtic padel v vodo. To je klub, ki je zame izziv. O tem ne razmišljati, dokler ne podpišem pogodbe,“ nam je pojasnil Šuler, ki dodaja, da se v Gentu trenutno počuti dobro in ima s klubom dogovor, da ob ugodni denarni ponudbi lahko zapusti klub. "Dokler se to ne zgodi nima smisla govoriti. Gent pa mi pri prestopu ne bo delal težav, saj sem bil tudi sam vedno korekten do kluba,“ pravi Korošec, ki je ob dobrih rezultatih v reprezentančen dresu in v Evropski ligi zbudil pozornost številnih tujih klubov.

Naslednji korak iz Belgije je lahko le ena od petih najmočnejših lig, oziroma klub, ki v Evropi nekaj pomeni.
Marko Šuler
"Dogovor z ljudi s katerimi delam je, da ne želim vedeti, kdo s zanima zame, dokler zadeva ne postane resna. Sam želim trenirati in igrati v miru. Vem, da zame obstaja zanimanje, vendar pa imam trenutno v glavi le igranje za Gent in reprezentanco. Je pa tudi res, da sem v Belgiji že tri leta in bi rad naredil korak naprej. V taki sezoni, kot je bila lanska, ko smo osvojili vse kar smo lahko, pri Gentu kaj več ne morem narediti, zato imam tudi nove izzive. Naslednji korak iz Belgije je lahko le ena od petih najmočnejših lig, oziroma klub, ki v Evropi nekaj pomeni,“ še pravi slovenski legionar, ki se trenutno ubada s poškodbo gležnja, zato še ne ve, če bo nared za četrtkovo evropsko tekmo proti Sportingu iz Lizbone.

Na prijateljski tekmi z Gruzijo 17. novembra v Kopru se bo Šuler pridružil reprezentantov, če bo igral, pa bo odločil selektor Matjaž Kek: "O tem moram govoriti s selektorjem. Moja želja je, da bi me odpočil, vendar pa bo obveljala njegova beseda. Ritem tekem sreda - sobota je res peklenski.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.