Šport > Nogomet
15 ogledov

Super Mario se ne bo vrnil v Inter

Wesley Sneijder – najbolj zveneče ime med Fergusonovimi željami. (Foto: Reuters) Reuters
Nizozemski virtuoz in član Interja Wesley Sneijder ne verjame, da bi se Mario Balotelli v kratkem lahko vrnil na San Siro. Obenem je zavrnil obtožbe, da je kdajkoli trenutno zasedbo črno-modrih označil za prestaro.

Italijan Wesley Sneijder si "ne dela iluzij", da bi se napadalec Manchester Cityja Mario Balotelli v prihodnosti vrnil na San Siro. Italijanski reprezentant je pred kratkim sicer omenil možnost, da bi se lahko vrnil k Interju, a Nizozemec meni, da se bo to težko zgodilo. "Vedno sva se dobro razumela. Gre za močnega in kvalitetnega igralca. Trenutno mu gre pri Manchester Cityju odlično od rok, tako da mislim, da se ne bo vrnil v Inter," je Sneijder dejal za La Gazzetta dello Sport in nadaljeval: "Bilo bi odlično, če bi lahko nekoliko okrepili ekipo, toda povsem zaupam v trenutno zasedbo Interja in trenerja Claudia Ranierija. On je pravi človek za to delo."

Nizozemec je ob tem zanikal tudi svojo domnevno izjavo, da je trenutna zasedba Interja prestara. "Dal sem intervju na Nizozemskem, ki je bil slabo preveden. Dejal sem, da imamo zelo močno ekipo z veliko odličnimi igralci. Naš trenutni problem je ta, da isti igralci igrajo tekmo na vsake tri dni. Pred dvema letoma smo prav tako imeli ekipo z veliko starejšimi igralci pa smo osvojili vse. Po mojem mnenju leta niso problem," je še pripomnil Sneijder. Inter je sicer trenutno šele na 17. mestu Serie A z zgolj osmimi točkami na devetih tekmah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.