Šport > Nogomet
25 ogledov

Super Mario velika strast Milana

Manchester United - Manchester City Reuters
Po sijajni predstavi Maria Balotellija na manchestrskem derbiju je mladi napadalec prejel številne pozitivne kritike. Podpredsednik Milana Adriano Galliani je reprezentanta Italije označil za odličnega igralca, ki bi se odlično ujel z Zlatanom Ibrahimovićem.

Napadalec Manchester Cityja Mario Balotelli je v nedeljo na mestnem derbiju proti Manchester Unitedu zablestel v vsem sijaju. Italijan s koreninami v Gani je zabil prva dva zadetka in s tem praktično odločil srečanje v korist sinjemodrih. Po izjemni predstavi je tudi prvi operativec Milana Adriano Galliani mladeniču izrekel hvalnico in priznal, da rdeče-črni Balotellija izjemno cenijo. Nekdanjega člana Interja so mediji pred kratkim že povezovali z Milanom. "Balotelli je moja strast. Je odličen igralec," je Galliani povedal za Sky Italia. "Ga bomo pripeljali v Milan? Kdo bi vedel, za zdaj ostaja naša strast."

Galliani je še dodal, da bi se Balotelli v konici napada več kot odlično znašel z Zlatanom Ibrahimovićem. "Ibrahimović? Z njim je vse v redu in bo ostal do konca pogodbe. Ibra in Balotelli bi dopolnjevala drug drugega. Skupaj bi bila odlična," meni Adriano Galliani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.