Šport > Nogomet
22 ogledov

"Super Pippo bi prišel v Dinamo"

Filippo Inzaghi je v drugi minuti sodnikovega podaljška Milanu prinesel točko. Žurnal24 main
Dinamo že nekaj časa išče napadalca, ki bi praktično na vsaki tekmi tresel nasprotne mreže. Ker so mladi nadarjeni igralci po večini pregrešno dragi, naj bi se Zagrebčani raje odločili za nakup izkušenega strelca. Pred tedni se je omenjal Raul, zdaj je v igri nihče drug kot Filippo Inzaghi.

Dinamo je z uvrstitvijo v Ligo prvakov po dolgih 12 letih dodobra napolnil klubsko blagajno. Alfa in omega kluba Zdravko Mamić se je odločil, da ne glede na uspešnost nastopanja v Evropi del denarne pogače nameni tudi za nakup napadalca najvišje kakovosti. Zagrebčani si novo moč v napadu želijo že v zimskem prestopnem roku, a dejstvo je, da igralci takega kova niso poceni, sploh če gre za mlade nadarjene igralce.

"Mamić se zaveda, da mladega kakovostnega napadalca ne bo dobil za malo denarja, zato išče izkušenega, starega lisjaka, ki ni predrag, a bi kljub temu predstavljal veliko okrepitev," se Jutarnji.hr sklicuje na vir blizu velikana iz Maksimirja. Pred časom so se hrvaški mediji že razpisali, da naj bi Dinamo utegnil privabiti Raula, a v teh besedah ni bilo veliko resnice. "Seveda, da Raul ni v igri, a on je tip igralca, ki ga iščejo v Maksimiru," še dodaja vir Jutarnjega.hr.

Če Raul ni v igri za prihod v hrvaško prestolnico, pa bi se utegnilo zgoditi, da bi sveti modri dres oblekel Filippo Inzaghi. Pri Milanu v letošnji sezoni na Super Pippa več kot očitno ne računajo, saj ga sploh niso prijavili za nastopanje v Ligi prvakov. Ne gre pa spregledati, da izkušeni Italijan ustreza tipu igralca, ki ga iščejo pri Dinamu. "Inzaghi bi prišel v Dinamo. Njemu bi bil prihod v Zagreb velik izziv, Dinamo ima v Evropi ime in dober status, Zagreb je prekrasno mesto. Razočaran je, ker v letošnji sezoni ne bo igral v Ligi prvakov. Želi igrati še leto ali dve," je za Sportske novosti povedal Predrag Rački, znani nogometni agent, ki odlično pozna razmere na italijanskem škornju. "Inzaghija bi vsi imeli radi. Je drag? Ne bi bil drag, ker je star igralec. Dinamo si lahko privošči Pippa in bi mu prišel zelo prav," je še dodal Rački.

Komentarjev 2
  • albert 17:28 23.september 2011.

    Dinamo ima v Evropi ime ?????? ma ne me basat ! Naduvani purgerji!

  • 1111 16:58 23.september 2011.

    ...sem slišal, da pride v Koper Popović...