Šport > Nogomet
19 ogledov

Sušić bo še naprej vodil Bosance

Safet Sušić EPA
Vodstvo nogometne zveze Bosne in Hercegovine ter selektor Safet Sušić sta se dogovorila za nadaljevanje sodelovanja še za eno kvalifikacijsko obdobje.

Nogometno reprezentanco Bosne in Hercegovine bo tudi v kvalifikacijah za svetovno prvenstvo 2014 vodil dosedanji selektor Safet Sušić. Vodstvo nogometne zveze BiH in Sušić sta se v četrtek  dogovorila za nadaljevanje sodelovanja še za eno kvalifikacijsko obdobje. Sušić je selektorsko mesto BiH prevzel leta 2009.

"Zadovoljen sem, da smo dosegli takšen dogovor, saj to pomeni, da bomo lahko nadaljevali začeto delo. Imamo dobro ekipo, zato verjamem, da imajo ti igralci pod mojim vodstvom več možnosti za uspeh," je dejal 56-letni Sušić.

Sušić je z ekipo BiH obstal na zadnji stopnički pred letošnjim evropskim prvenstvom na Poljskem in v Ukrajini. V dodatnih kvalifikacijah je namreč moral priznati premoč Portugalski, tako da reprezentanca BiH še čaka na prvi nastop na katerem od velikih tekmovanj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.