Šport > Nogomet
14 ogledov

Sušiću za tekmo v Stožicah ostalo le 17 igralcev

Safet Sušić EPA
Selektor nogometne reprezentance Bosne in Hercegovine, legendarni član jugoslovanske reprezentance Safet Sušić, manj kot teden dni pred prijateljsko tekmo s Slovenijo nima mirnega spanca. Trenutno lahko računa le na 17 igralcev.

V četrtek je nastop v Stožicah zaradi poškodbe odpovedal Ivan Sesar (Elazığspor), selektorju Safetu Sušiću pa jo je pred tekmo s Slovenijo zagodel tudi švicarski kolega Ottmar Hitzfeld, ki je vpoklical Harisa Seferovića (Fiorentina), ki lahko še vedno izbira med igranjem za Švico in Bosno in Hercegovino. "Zmaji" so v petek ostali še brez Muhameda Bešića (Ferencvaroš).

"Za zdaj to ni prevelik problem. Na voljo za tekmo s Slovenijo imam 17 igralcev in vsi, ki bodo na voljo tam gori, bodo lahko igrali. Vseeno ni enostavno, ko v nekaj dneh ostaneš brez štirih igralcev. Poklical sem jih 20 in nisem si mislil, da bomo ostali brez četverice. Zdaj je prepozno, da bi poslali dodatna vabila, saj moramo igralcem v tujih ligah priti 15 dni prej," je za SportSport.ba povedal Sušić.

Sušić je pred dvobojem z nekdanjim reprezentančnim soigralcem Srečkom Katancem že prej ostal brez poškodovanega Sejada Salihovića (Hoffenheim) in Zvjezdana Misimovića (Guizhou Renhe), ki se šele dobro privaja na igranje v kitajski ligi.

Seznam BiH za tekmo proti Sloveniji:

Vratarja: Asmir Begović (Stoke City), Asmir Avdukić (Borac);

Branilci: Emir Spahić (Sevilla), Ermin Zukanović (Gent), Ognjen Vranješ (Alania), Mensur Mujdža (Freiburg), Josip Kvesić (Željezničar), Toni Šunjić (Zorya, Ukr);

Vezisti: Miralem Pjanić (Roma), Senad Lulić (Lazio), Avdija Vršajević (Hajduk Split), Adnan Zahirović (Spartak Nalčik), Muamer Svraka (Željezničar), Haris Medunjanin (Gaziantepspor), Senijad Ibričić (Kasimpasa), Miroslav Stevanović (Sevilla);

Napadalca: Edin Džeko (Manchester City), Vedad Ibišević (Stuttgart).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.