Šport > Nogomet
940 ogledov

Ta nogometna liga kljub koronavirusu nadaljuje s tekmovanjem!

Avstralska nogometna liga Profimedia
Tekme se bodo odigrale brez gledalcev, ena izmed ekip pa se bo začasno preselila.

Medtem ko so še športna tekmovanja širom sveta ustavila zaradi koronavirusa, se "tam spodaj" še vedno ne dajo...

V državnem prvenstvu Avstralije ekipe od končnice loči še šest krogov, vodstvo lige pa se je odločilo, da se bodo tekme pred praznimi tribunami vendarle odigrale.

Tekmovanje je bilo sicer prekinjeno tik pred dvobojem med ekipama Wellington Phoenix ter Melbourne Victory, saj bi igralce z Nove Zelandije morali vsakič po prihodu v Avstralijo za dva tedna poslati v karanteno.

Iz Avstralske nogometne zveze pa so sporočili, da se bo prvenstvo vendarle nadaljevalo, potem ko se je ekipa Wellingtona strinjala, da do konca sezone ostane v Avstraliji ter se ne vrača na Novo Zelandijo.

Liga se bo tako nadaljevala brez gledalcev, Wellingtonu, ki je medtem že odigral zaostalo tekmo ter premagal Melbourne Victory s 3:0, pa bodo za zadnjih šest kol našli novo domovanje.

Klubu iz Nove Zelandije sicer kaže odlično, saj je v najboljšem položaju za drugo mesto po rednem delu tekmovanja, ki še vedno neposredno vodi v polfinale tekmovanja, medtem ko ima nastop vsaj v četrtfinalu (tja se uvrstijo ekipe, ki na koncu zasedajo 3.-6. mesto) praktično že zagotovljen.

Prepričljivo sicer vodi Sydney FC.

Avstralska nogometna liga | Avtor: FlashScore.si FlashScore.si

 

Komentarjev 1
  • Avatar Tarrisenta
    Tarrisenta 00:08 17.marec 2020.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite -- Bredhot.Com