Šport > Nogomet
24 ogledov

Tajni sestanek v londonskem hotelu

jose mourinho sestanek hotel Reševalni pas/Twitter
V nekem londonskem hotelu so se sestali izvršni predsednik Manchester Uniteda Ed Woodward, trener Chelseaja José Mouirinho in predstavnik vratarja Petra Čecha.

V Londonu so se zbrali predstavniki Chelseaja in Manchester Uniteda, ki so razpravljali o prestopu Petra Čecha. Tajni sestanek je v fotografski objektiv ujel obiskovalec neimenovanega hotela, ki je prepoznal Joséja Mourinha, Eda Woodwardsa in Viktorja Kolarja, ki skrbi za interese Petra Čecha.

Čech se je moral v letošnji sezoni zadovoljiti z vlogo rezervista, potem ko mu je mesto prvega vratarja Chelseaja ''izmaknil'' Thibaut Courtois. Dolgoletni čuvaj mreže bi lahko po koncu sezone zapustil Stamford Bridge, med najresnejšimi destinacijami pa se omenjata Arsenal in Manchester United. Slednjega naj bi v bližnji prihodnosti zapustil David de Gea, čeprav Louis van Gaal še vedno verjame, da bo Španec ostal v Manchestru.

Obisk izvršnega predsednika, ki je na sestanku z Mourinhom zastopal interese rdečih vragov, pa kaže na to, da United vendarle išče novega vratarja, kar nenazadnje potrjuje tudi prisotnost Čechovega agenta.

Angleški velikan ima v svojih vrstah priznanega čuvaja mreže in nekdanjega člana Barcelone Victorja Valdésa, ki pa s svojimi predstavami ni prepričal nizozemskega stratega.

Mourinho si Čecha ne želi prodati, obljubil pa je, da mu selitve ne bo preprečil, ne glede na to, za kateri klub se bo odločil.

Dogovor med Chelseajem in Manchester Unitedom bi pomenil, da je iz enačbe med drugimi izpadel tudi Samir Handanović, ki se je prav tako znašel na seznamu Van Gaalovih želja. United pa še zdaleč ni edini velikan, ki se zanima za usluge slovenskega reprezentanta, temveč naj bi se zanj potegovala tudi Arsenal in AS Roma.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.