Šport > Nogomet
45 ogledov

Tako je obračunal s (pre)glasnimi sosedi

lionel messi EPA
Hrvaški reprezentant Ivan Rakitić je razkril, kako se je njegov klubski soigralec Lionel Messi znebil preglasnih sosedov.

Hrvaški reprezentant v vrstah Barcelone Ivan Rakitić je v intervjuju za Novi list razkril nekaj podrobnosti o življenju v katalonski prestolnici in delil nenavadno zgodbo, ki vključuje Lionela Messija in njegove (pre)glasne sosede.

Argentinski superzvezdnik živi v prestižni četrti Castelldefels v predmestju Barcelone. V posredni bližini živijo tudi številni drugi nogometaši aktualnega španskega prvaka.

Messi je po besedah hrvaškega reprezentanta našel svoj mir, preglavice so mu povzročali le sosedi, ki so motili njegovo idilo.

Njihovo vedenje je bilo ''glasno'' in ''nesramno'', za nameček pa naj bi nogometnim navdušencem, ki so si želeli pobliže ogledati zvezdnika Barcelone, celo oddajali sobe.

Posledično je bilo v okolici posestva vseskozi ogromno tujcev, ki so vnesli nemir v Messijevo družinsko življenje.

Argentinec je želel zgraditi zid, a gradnja ni bila v skladu z zakonodajo, sosedi pa so mu celo zagrozili s pravnimi sredstvi.

Messiju ni preostalo drugega, kot da kupi še sosednjo hišo in končno zavlada svojemu posestvu. In prav to je pred skoraj štirimi leti tudi naredil. Mir in tišina sta ga stala približno milijon evrov.

''Nikoli nisem imel takšnih težav s sosedi kot na primer Messi, ko je kupil hišo v Castelldefelsu. Sosedi so bili malce preglasni, zato je moral kupiti njihovo hišo, če je želel mir,'' je povedal Rakitić.

''Jaz na srečo nisem imel takšnih težav. Prvi sosed je Nemec, starejši človek, direktor avtomobilske hiše. Ni poročen, nima otrok, cele dneve je v službi. Ko se vidiva, si izmenjava nekaj besed v nemščini. Pravi, naj pogledam, če se ob njegovi odsotnosti kdo potika okoli hiše. Na drugi strani so neki Rusi. Multinacionalna četrt,'' je dodal hrvaški nogometni zvezdnik.

 

Ya en casa con la familia y unos buenos mates !!!! Los amo

A photo posted by Leo Messi (@leomessi) on Sep 17, 2016 at 10:08am PDT