Šport > Nogomet
81 ogledov

Tako je Ronaldo v nekaj urah zaslužil milijon

cristiano ronaldo Reševalni pas/Twitter
Cristiano Ronaldo zna še kako dobro unovčiti svojo slavo.

Football Leaks je objavil nekaj novih podrobnosti v zvezi z najslavnejšimi nogometaši. Po razkritju Football Leaksa je Fifa na primer začela preiskovati prestop najdražjega nogometaša na svetu Paula Pogbaja iz Juventusa v Manchester United.

Zdaj so poskrbeli za podatek, da je Cristiano Ronaldo v letu 2013 v nekaj urah zaslužil več kot milijon evrov. Le kaj je treba narediti za to vsoto? Polovico delovnega dneva je Portugalec poziral in se fotografiral za eno izmed firm iz Savdske Arabije.

Poleg tega je moral podjetje dvakrat omeniti na svojih socialnih omrežjih in se podpisati na pet dresov. Omenjena firma je dobila licenco za uporabo fotografij, vendar le na določenih področjih Azije in severne Afrike.

Ni slabo.

Pri Football Leaks so objavili še podatek, da je trener Rafa Benitez po odslovitvi pri Realu prejel 10 milijonov evrov odškodnine, kasneje pa še 700 tisočakov bonusa za naslov v ligi prvakov, čeprav je Real do lovorike popeljal Zinedine Zidane.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.