Šport > Nogomet
11 ogledov

Tako motivira Slaven Bilić

slaven bilić sakho Youtube
Hrvaški strateg Slaven Bilić je pred vstopom v igro senegalskega napadalca motiviral s poljubom.

Navijači West Hama slavijo Slavena Bilića, potem ko je hrvaški strateg v 28. krogu angleške Premier League West Ham popeljal do zmage ndd Tottenhamom, sicer enim glavnih kandidatov za letošnji naslov državnega prvaka.

Kladiva so slavila po zaslugi zadetka Michaila Antonia, ki je bil natančen v sedmi minuti srečanja.

''To je bila tekma sezone za nas. Morda celo najboljša tekma, odkar sem se pridružil klubu. Od prve minute smo dominirali. Igrali smo taktično in tehnično popolno. Ne razmišljamo o Ligi prvakov, samo tako moramo nadaljevati,''
se je veselil nekdanji hrvaški selektor.

''Spursi prejemajo najmanj golov in največ pretečejo, zato je velika reč, da smo jih nadigrali. Veseli so lahko, da so prejeli samo en zadetek. Ne razmišljamo o prvih štirih mestih. Razlike so resda majhe, a majhne so tudi med nami in devetim mestom. Nadaljevali bomo s takšno igro in poskusili zmagati vsako tekmo,'' je dodal Bilić.

Šest minut pred koncem rednega dela tekme je v igro vstopil Diafra Sakho, ki ga je Bilić na igrišče pospremil s poljubom na lice. S tem se je prikupil angleškim novinarjem, ki so se dan po tekmi razpisali o prijateljskih odnosih med trenerjem in igralci. Prav to naj bi bil eden glavnih razlogov, da se West Ham nahaja na visokem šestem mestu, kjer ima le točko zaostanka za Manchester Unitedom.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.