Šport > Nogomet
25 ogledov

Tako sta se žalila Messi in Suárez

lionel messi twitter Reševalni pas/Twitter
V kvalifikacijah za nastop na svetovnem prvenstvu sta si v petek nasproti stala povratnik Lionel Messi in glavno orožje urugvajske reprezentance Luis Suárez.

Klubska soigralca Lionel Messi in Luis Suárez sta od selitve urugvajskega reprezentanta z Anfielda na Camp Nou stkala pristne prijateljske vezi. Nogometaša Barcelone sta se v kvalifikacijah za nastop na SP 2018 znašla na nasprotnih straneh in se pred prvim sodniškim piskom pomerila v t.i. 'trash talku'. 

Glavna akterja Barçinega smrtonosnega napadalnega trojčka, katerega član je tudi Brazilec Neymar, sta si v šali izmenjala nekaj žaljivk in si tako popestrila dogajanje pred tekmo. Nogometaša sta si z rokama prekrivala usta, a se je transkripcija njunega pogovora vseeno znašla na svetovnem spletu.

''Hej, Suárez, lepo bo videti, kako boš danes izgubil,'' je dejal Messi, Urugvajec pa je odvrnil: ''Mislil sem, da si se upokojil. Ali ni tako, sodnik?''

''Premislil sem si, ker sem vedel, da igramo proti vam. Ko bo konec, me boš prosil, naj se spet upokojim,'' je dodal argentinski čudežni deček.



Ob zadnjem sodniški pisku je imel Messi več razlogov za veselje, saj je prispeval edini zadetek na tekmi in Argentini priigral pomembne tri točke (3:0).

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.