Šport > Nogomet
20 ogledov

Tako zdela trener Jana Oblaka

Bernard Mensah Youtube
Komaj 21-letni napadalni vezist Bernard Mensah ni bil kos napornemu treningu, ki ga od svojih nogometašev zahteva Diego Simeone.

Španski strateg Diego Simeone je znan po svojih neizprosnih metodah ter intenzivnemu in napornemu fizičnemu treningu, kateremu so podvrženi njegovi varovanci.

Metode dela so se v preteklosti izkazale za zelo učinkovite, saj so Rojiblancosi v zadnjih treh sezonah enkrat osvojili La Ligo (2013/2014) in dvakrat zaigrali v finalu Lige prvakov (2013/2014, 2015/2016), pa čeprav gre za klub s precej manjšim proračunom, kot ga imata na primer Real Madrid in Barcelona.

Kako zahteven je trening pod vodstvom Simeoneja, je na svoji koži občutil tudi Bernard Mensah, ki se je rdeče-belim pridružil leta 2015, nato pa sezono preživel na posoji pri Getafeju. 

Ganec je že na prvem trenignu po vrnitvi v Madrid spoznal, da ga v španski prestolnici čaka peklenska sezona.

Napadalnemu vezistu je namreč med treningom postalo tako slabo, da je pred soigralci izbruhal svoj jutranji obrok in predčasno zapustil prizorišče.

Uradnega razloga za nogometaševo slabo počutje ni, neuradno pa se govori, da je bila slabost posledica naporne fizične vadbe. Slabše kot Gancu se je godilo le oskrbniku zelenice, ki je moral počistiti nered.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.