Šport > Nogomet
32 ogledov

Takšno je stanje po operaciji glave

cahill mason Profimedias
Nogometaš angleškega prvoligaša Ryan Mason je prestal operacijo glave. Njegovo stanje je stabilno, poročajo angleški mediji.

Nogometaš Hull Cityja Ryan Mason je po grozljivem trku z glavo na tekmi angleškega prvenstva proti Chelseaju izven življenjske nevarnosti. Ima počeno lobanjo in je že bil operiran, zato bo še nekaj dni ostal v bolniški oskrbi.

"Ryan je v stabilnem stanju in pričakujemo, da bo še nekaj dni v bolnišnici. Vsi v klubu bi se radi iskreno zahvalili za hitro in čudovito oskrbo, kakršne je bil deležen Ryan," so zapisali pri Hull Cityju.

Dogodek se je zgodil v prvem polčasu tekme s Chelseajem. V skoku za žogo sta z glavama močno trčila Mason in Gary Cahill. Udarec je bila tako močan, da se ga je slišalo celo prek televizijskih ekranov. Sodnik in soigralci so obema nemudoma priskočili na pomoč, tekma je bila prekinjena skoraj deset minut, Masona pa so z igrišča odpeljali s kisikom.

Tekmo je dobil Chelsea z 2:0, drugi zadetek za Londončane pa je dosegel prav Gary Cahill z glavo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.