Šport > Nogomet
91 ogledov

Tavares bo nazdravljal z "Marcos" penino

Marcos Tavares Profimedias
Podjetje Vinmar in NK Maribor sta predstavila novo penino poimenovano pa aktualnem kapetanu Maribora Marcosu Tavaresu.
“Hvala ekipi, da sem prišel do teh golov in časti, da dobi penina moje ime. Šport in alkohol sicer ne sodita skupaj, ni pa lepšega kot odpreti steklenico in nazdraviti, ko se proslavlja naslov prvaka ali uvrstitev v Ligo prvakov," je ob predstavitvi nove penine v Vinagovi kleti v Mariboru povedal Marcos Tavares, ki verjame, da bo s "svojo" penino proslavil veliko zmag.

"Danes ob predstavitvi nove penine nazdravimo prvič skupaj, sem pa prepričan, da jo bomo še velikokrat odpirali. Jaz že poznam datum, ki ga lahko predlagam: 21. maj 2016. Po zadnji tekmi v letošnjem prvenstvu.”

Enolog Matej Markuš je predstavil razloge za zanimivo poimenovanje nove penine: "Tavares predstavlja zrelega igralca NK Maribor, ki pa je še v vedno v koraku s svojimi mlajšimi kolegi. To je bila inspiracija za nastanek te penine.”

Direktor mariborskega kluba Bojan Ban je dodal: "S to vrhunsko penino Marcos se tudi uradno začenja nova skupna zgodba. Naj bo uspešna in dolgotrajna, penina, ki je nastala v sodelovanju, pa naj bo stalna spremljevalka vseh veselih trenutkov.”

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.