Šport > Nogomet
26 ogledov

Tavares do konca kariere ostaja v Mariboru

tavares dinamo maribor Anže Petkovšek
Marcos Tavares je pred povratno tekmo četrtega kola kvalifikacij za Ligo prvakov proti Dinamu pogodbo z Mariborom podaljšal do leta 2017.

Kapetan slovenskih nogometnih prvakov Marcos Tavares je danes sodelovanje z mariborskim klubom podaljšal še za pet let do leta 2017, je ob robu novinarske konference pred torkovo povratno tekmo kvalifikacij za Ligo prvakov z zagrebškim Dinamom povedal športni direktor Zlatko Zahovič. Kot je dejal, Tavares tako v Mariboru ostaja praktično do konca kariere.

Brazilski nogometaš, ki je v štajerski prestolnici že od leta 2008, je ob tem danes povedal, da je zelo vesel, da lahko še naprej ostaja v klubu, v katerem se je odlično ujel tako z upravo, trenerji in soigralci kot tudi z navijači.

"Tako sem čutil v srcu, saj mi je Maribor ob prihodu v Slovenijo zelo pomagal. Dal bom vse od sebe, da bom še boljši. Skupaj s soigralci pa bomo storili vse, da se uvrstimo v Ligo prvakov. To je naš največji cilj ta trenutek, pa tudi v vseh naslednjih letih," je dejal Tavares.

Osemindvajsetletni napadalec je svojo športno pot začel v brazilskem Gremiu, pred prihodom v Maribor pa je evropske zelenice najprej preizkušal na Cipru, kjer je bil član Apoela. Dosedanja pogodba bi se Tavaresu iztekla junija prihodnje leto, torej ob koncu aktualne sezone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.