Šport > Nogomet
12 ogledov

Tavares v Mariboru do leta 2011

Žurnal24 main
Po porazu proti Sparti z 0:2 imajo v Mariboru kljub vsemu razlog za veselje. Pogodbo z vijoličastimi je do leta 2011 podaljšal brazilski napadalec Marcos Taveres.
 
 

Ta odločitev pomeni, da želimo napredovati kot ekipa. Marcosa vidimo kot njen pomemben del, po profesionalni in človeški plati. 

Zlatko Zahovič

 
Vodstvu Maribora je uspela izredno pomembna poteza, saj mu je z Marcosom Tavaresom uspelo podaljšati pogodbo. Če se ne bi domenili za podaljšanje sodelovanja, bi lahko po koncu sezone odšel brez odškodnine in se hkrati že pozimi dogovarjal o prestopu v novo okolje. Tako pa je bojazen odveč, Marcos bo tudi v prihodnje povsem osredotočen na obveznosti v Ljudskem vrtu. "Sporočam kadrovsko novico: Marcos Tavares je podaljšal pogodbo z NK Maribor še za eno leto, torej ostaja naš član do 31. maja 2011. Ta odločitev pomeni, da želimo napredovati kot ekipa. Marcosa vidimo kot njen pomemben del, po profesionalni in človeški plati. Ogromno je dal ekipi, na igrišču in izven zelene površine. Zadovoljen je z življenjem v Mariboru, družina se tukaj odlično počuti in Marcos želi nadaljevati kariero v vijoličastem," je nadvse pomembno potezo pri oblikovanju klubskega tekmovalnega mozaika pojasnil športni direktor Zlatko Zahovič.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.