Šport > Nogomet
27 ogledov

Tega fanta je Ronaldo prebudil iz kome

David Pawlaczyc ronaldo Reševalni pas/Twitter
Cristiano Ronaldo se je v Varšavi družil s poljskim navijačem, ki ga je pred dvema letoma pomagal prebuditi iz kome.

Real Madrid je v četrtem krogu skupinskega dela Lige prvakov fostoval v Varšavi, kjer je remiziral z domačo Legio (3:3).

Cristiano Ronaldo se na tekmi ni proslavil, je pa trenutke pred začetkom srečanja izkoristil za snidenje s poljskim navijačem, ki ga je pred dvema letoma pomagal prebuditi iz kome.

David Pawlaczyc je na naslovnicah časopisov pristal leta 2014, ko ga je iz trimesečne kome prebudil zadetek portugalskega superzvezdnika.

Poljski navijač je svojega ''rešitelja'' spoznal pred dvema letoma, pred sredino tekmo pa je znova dobil priložnost za druženje in pogovor z enim od najboljših nogometašev sveta. Ronaldo je poziral skupaj z njegovo družino in podelil več avtogramov.

Pawlaczyc se je poškodoval avgusta 2013, ko ga je med vožnjo s kolesom zbil avto. Mladenič se je več mesecev boril za življenje in se končno prebudil po tem, ko je zdravnik predlagal, naj mu predvajajo posnetke Ronaldovega gola na kvalifikacijski tekmi za SP 2014 med Portugalsko in Švedsko.

Snidenje Ronalda, Davida in njegove družine je Real Madrid pospremil z objavo na družabnih omrežjih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.