Šport > Nogomet
22 ogledov

Terry na Stamford Bridgeu do 2014

John Terry je postal najbolje plačan nogometaš v Angliji. Žurnal24 main
John Terry je podaljšal pogodbo s Chelseajem in bo tako na Stamford Bridgeu ostal vsaj do leta 2014. S 160 tisoč funti tedenske plače je postal tudi najbolje plačan nogometaš na Otoku.

Angleški nogometni reprezentant John Terry je z dosedanjim klubom, londonskim Chelseajem, podpisal novo, petletno pogodbo, ki ga bo na Stamford Bridgeu zadržala vse do konca sezone 2014. Kapetan modrih se je prvoligaškemu klubu pridružil že pri rosnih 14 letih. Osemindvajsetletnik si je pri Chelseaju izboril boljšo pogodbo, potem ko je poleti zavrnil bogato ponudbo Manchester Cityja. Pri ManCityju so mu po poročanju medijev ponudili plačo v višini 200 tisoč funtov na teden, vendar je branilec zavrnil ponudbo, saj si želi kariero končati na Stamford Bridgeu. Po novi pogodbi bo Terry prejemal po 160 tisoč funtov plače na teden, s čemer je postal najbolje plačan nogometaš na Otoku.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.