Šport > Nogomet
17 ogledov

Terry: To je bedasto

Žurnal24 main
Kapetan premierligaša Chelseaja John Terry je zanikal govorice, da je nekdanji trener modrih Jose Mourinho zapustil klub zaradi njunega spora.

Angleškega reprezentanta Johna Terryja so govorice tako razbesnele, da bo vložil tožbo proti britanskemu časopisju. Izjavo za medije pred tekmo državnega prvenstva proti Fulhamu je izkoristil za slavospev nekdanjemu trenerju: "Mourinho je najboljši trener, s katerin sem kdajkoli sodeloval,“ in nadaljeval, "ponavadi je razne izmišljene zgodbice medijev lahko preslišati, a v tem primeru je šlo enostavno predaleč. Zasledil sem, da je eden razlogov za Mourinhov odhod najino nerazumevanje. To je naravnost bedasto. Njegove taktična priprava in sestava treningov je odlična. Najbolj pomembno pa je, da je Jose tudi dober človek,“ je zaključil Terry. V izjavi za javnost je pozval navijače, da podprejo novega trenerja Avrama Granta.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.