Šport > Nogomet
12 ogledov

Tévez "najnovejša" okrepitev Cityja?

Tevez letališče prihod privratek Manchester policija policist policisti EPA
Carlos Tévez bi se lahko po daljši odsotnosti 21. marca v 29. kolu Premier League na derbiju proti Chelseaju le vrnil v ekipo Manchester Cityja. Argentinec ni igral vse od septembra in poraza proti Bayernu, ko je zavrnil prošnjo Roberta Mancinija, da vstopi v igro.

"Naslednji teden bomo videli. Veliko je odvisno od Carlosa, če bo želel zaigrati. Verjetno bo v ekipi, a od tega je odvisno še veliko drugih dejavnikov," je trener Manchester Cityja Roberto Mancini dejal na tiskovni konferenci.

Italijanski strateg je o možnosti, da bi Tévez naslednjo sredo lahko zaigral proti Chelseaju, začel razmišljati po porazu sinjemodrih proti Swanseju, ko je City tudi izgubil prvo mesto na lestvici. Ne glede na vse težave je Tévez še vedno eden najboljših napadalcev na svetu. Ne nazadnje je pred sporom s trenerjem na 69 obračunih za City v Premier League zabil 44 zadetkov. Tévez bi v svoji najboljši izdaji tako zagotovo še kako koristil ekipi Mancinija v boju za naslov prvaka z Manchester Unitedom.

"Atmosfera je odlična. Mislim, da bomo osvojili angleško prvenstvo in Evropsko ligo. Če bi mislil drugače, bi to bila napaka," je še dejal Mancini in dodal, da bodo rdeči vragi v Evropski ligi izločili Athletic Bilbao in še naprej nastopali na dveh frontah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.