Šport > Nogomet
29 ogledov

Tevez: Ne bom se opravičil "predsedniku Anglije"

Carlos Tevez Ferguson Sky sports
Čeprav je Carlos Tevez sprva izrazil obžalovanje za gesto, ki si jo je privoščil na proslavi naslova, si je napadalec ob vrnitvi v domovino premislil in izjavil, da se Alexu Fergusonu ne bo opravičil.

Za začetek osvežimo spomin: med veliko proslavo Cityja po prvem naslovu angleškega prvaka po letu 1968 je Carlos Tevez med vožnjo po Manchestru na avtobusu z odprto streho nosil napis: "RIP Fergie" (Počivaj v miru, Fergie, op. p.). Argentinec je seveda s tem mislil na svojega nekdanjega šefa pri Manchester Unitedu Alexa Fergusona.

City se je za potezo svojega nogometaša nemudoma opravičil mestnim tekmecem in tudi škotskemu trenerskemu guruju. Obžalovanje za svojo nespodobno potezo pa je izrazil tudi Tevez sam, a ob vrnitvi v domovino je svoje mnenje spremenil. Odlični napadalec nenadoma ni več obžaloval svoje poteze. "Videti je, kot da je Ferguson predsednik Anglije. Če je kdaj o meni govoril slabo, nikoli nisem zahteval njegovega opravičila. Ko narediš napako, se moraš opravičiti, toda jaz se Fergusonu ne bom opravičil," je pogosto težavni nogometaš zaupal novinarjem na letališču Ezeiza v Buenos Airesu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.