Šport > Nogomet
16 ogledov

Tévez: "Nisem zavrnil igranja"

Carlos Tevez EPA
Napadalec Manchester Cityja Carlos Tévez je ponudil svoj pogled na torkovo dogajanje na Allianz Areni, ko naj bi menda na tekmi Lige prvakov proti Bayernu iz Münchna (0:2) zavrnil nastop. Argentinec vse skupaj zanika.

Carlos Tévez naj bi na torkovi tekmi Lige prvakov med Manchester Cityjem in Bayernom na Allianz Areni dodobra razjezil svojega trenerja Roberta Mancinija, ker naj bi zavrnil vstop v igro v drugem polčasu pri zaostanku 0:2. "Če bom imel kaj besede, bo zapustil klub. Govoril bom z lastniki, to je njihova odločitev," je ob tem dejal Mancini. No, Tévez je že v sredo za BBC vse skupaj demantiral in pojasnil, da naj bi prišlo do nesporazuma. "Na klopi je prišlo do zmede in mislim, da je bila moja poteza narobe razumljena," je dejal Tévez in navijačem sinjemodrih ponudil opravičilo: "Želim se opravičiti navijačem Manchester Cityja, s katerimi sem bil vedno povezan, za nesporazum, ki se je zgodil v Münchnu. Oni vedo, da dam, ko sem na zelenici, vedno vse od sebe. V torek pa sem se ogreval in bil pripravljen vstopiti v igro."

Argentinec, ki je pred začetkom letošnje sezone sicer resno razmišljal, da bi zapustil City, je še dodal, da v tem trenutku ni pravi čas za razpravo, zakaj ni zaigral, in poudaril: "Nikoli nisem zavrnil igranja." Tévez pravi, da je pripravljen za igro in opravljanje svojih obveznosti v prihodnosti, a vprašanje je, če ga bo Mancini po vsem tem sploh še želel v ekipi. Italijanu pač kvalitetnih napadalcev resnično ne manjka in si lahko privošči tudi tako potezo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.