Šport > Nogomet
26 ogledov

Tevez razmišlja o tožbi proti Manciniju

Carlos Tevez Žurnal24 main
Manchester City je po pritožbi Carlosa Teveza zaradi odvzema štiritedenskega zaslužka Argentincu, ki ga je podprl tudi sindikat otoških nogometašev, kazen prepolovil. Tevez pa naj bi tudi razmišljal o morebitni tožbi proti trenerju Robertu Manciniju.

Potem ko je disciplinska komisija Manchester Cityja svojega nogometaša Carlosa Teveza zaradi kršenja klubskih pravil kaznovala z odvzemom štiritedenskega zaslužka, je moralo klubsko vodstvo kazen prepoloviti. Argentinec se je namreč pritožil, podprl pa ga je tudi sindikat otoških nogometašev, tako da je ManCity kazen znižal.

Manchester City je Tevezu zaradi kršenja klubskih pravil, ko na tekmi Lige prvakov 27. septembra v Münchnu proti Bayernu kot rezervist ni želel vstopiti v igro, odvzel 1,15 milijona evrov oziroma enomesečno plačo. Tevez je sicer kršenje pravil zanikal, češ da je prišlo do nesporazuma.

Zdaj pa je klubsko vodstvo kazen prepolovilo, potem ko je Teveza na disciplinskem zaslišanju minuli teden podprl tudi sindikat nogometašev na čelu s predsednikom Gordonom Taylorjem, ki je obenem tudi Tevezov zastopnik.

V taboru argentinskega nogometaša sicer še razmišljajo o morebitni tožbi proti trenerju ManCityja Robertu Manciniju, ki naj bi Teveza načrtno omalovaževal, ko je javno oznanil, da ni želel vstopiti v igro.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.