Šport > Nogomet
21 ogledov

Tévez se je poslovil od Fergusona: RIP Fergie

Carlos Tevez Ferguson Sky sports
Carlos Tévez je na ponedeljkovem praznovanju prvenstvenega naslova na odprtem avtobusu nosil napis "RIP Fergie". Vodstvo Manchester Cityja se je za nespametno potezo Argentinca že opravičilo Škotu in rdečim vragom.

Vodstvo angleškega nogometnega prvaka Manchester Cityja se je opravičilo za nespodobno gesto svojega igralca Carlosa Téveza. Slednji je na ponedeljkovem praznovanju prvenstvenega naslova, ki se ga je udeležilo prek sto tisoč navijačev, na odprtem avtobusu nosil napis "RIP Fergie".

Tévez je leta 2009 iz vrst Manchester Uniteda, ko se je moral takrat po dramatični končnici prav v zadnji tekmi prvenstva zadovoljiti z drugim mestom v ligi, prestopil v vrste mestnega rivala City. Eden glavnih razlogov je bila majhna minutaža, ki mu jo je namenjal trener Uniteda Alex Ferguson. Tévez se je na tokratni proslavi naslova želel Fergusonu maščevati z omenjenim napisom, a je na nespodobno gesto hitro odreagiralo vodstvo kluba in se Fergusonu že opravičilo.

"Carlos je napravil veliko napako, gre za neokusno gesto, zato se želimo Siru Alexu Fergusonu in ekipi Manchester Uniteda opravičiti za razžalitev," so med drugim zapisali pri Cityju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.