Šport > Nogomet
15 ogledov

Tevez: "Šejk je rekel, da lahko grem"

Velika želja Carlosa Teveza je igrati v velikem klubu v Španiji ali Italiji. (Fo Žurnal24 main
Napadalec Manchester Cityja in argentinske nogometne reprezentance Carlos Tevez je za angleške medije dejal, da mu je lastnik kluba šejk Mansour dejal, da lahko odide.

Čeprav Carlosa Teveza pogodba z Manchester Cityjem veže do leta 2014, pa Argentinca neprestano povezujejo s številnimi drugimi klubi. Tevez je zdaj v pogovoru z novinarji priznal, da se ne strinja z direktorjem Garyjem Cookom, in tudi, da mu je lastnik Cityja šejk Mansour prižgal zeleno luč za odhod iz kluba, če si to res želi.

"Rekel mi je (Mansour), da me želi zadržati, a mi je hkrati dejal, da naj naredim tako, da bom srečen. Rekel mi je, naj grem, če želim oditi. Odločitev je zdaj na meni. Decembra so mi ponudili novo pogodbo, ki pa je nisem želel podpisati. Po koncu sezone so mi spet ponudili novo pogodbo, a trenutno še ne vem, če jo bom sprejel. Imam številne opcije. Če ne zaigram za Real Madrid, Barcelono, Inter ali Milan, bo v moji karieri in življenju ostala velika praznina," pravi Tevez, ki je pred pol leta od kluba zahteval izpisnico.

Govori le še s šejkom Mansourjem
Tega danes ne obžaluje, za vse skupaj pa obtožuje Cooka, ki ni izpolnil nekaterih obljub. Katerih, Tevez ne pojasnjuje. "Pred pol leta so mi obljubljali nekaj s prestopom, kar pa niso želeli uresničiti. Ne vem, zakaj naj bi jim zdaj verjel. Zato se z njimi ne nameravam več pogovarjati, nikoli! Oni so želeli pogovor z menoj, jaz pa ga ne želim. Govorim le še s šejkom Mansourjem. Decembra sem ostal v klubu izključno zaradi navijačev, ki me spoštujejo in so želeli, da ostanem," pravi Tevez, ki je pojasnil, da si je pred pol leta želel povratka v domovino.

Pogreša družino
"Resno sem razmišljal, da bi prekinil z nogometom. Dokler nimate otrok, ne veste, kako je, če niste z njimi. Tako hitro odrastejo, moji pa so oddaljeni na tisoče kilometrov. Težko se je po tekmi vrniti v prazno hišo, še posebej, ko sem nervozen. Ko si je Katia februarja poškodovala roko, me ni bilo poleg, da bi jo zaščitil in potolažil. To so trenutki, ko se zavem, koliko mi pomeni družina. Pogrešam družino v Argentini in težko sem ločen od njih," še dodaja zvezdnik Manchester Cityja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.