Šport > Nogomet
9 ogledov

Tévez: Tekem Argentine ne bom gledal

carlos tevez EPA
Argentinski napadalec Carlos Tévez je zatrdil, da ne pričakuje vpoklica v državno reprezentanco za nastop na SP 2014, tekem Lionela Messija in druščine pa si prav tako ne namerava ogledati.

Nekdanji argentinski reprezentant Carlos Tévez je v letošnji sezoni v odlični formi, saj se s desetimi zadetki nahaja na drugem mestu lestvice najboljših strelcev Serie A. Nogometaš Juventusa vse od prevzema selektorja Alejandra Sabelle ni dobil priložnosti v argentinski reprezentaci, zato pred SP 2014 nima nobenih pričakovanj.

''Če me Sabella ne bo izbral, ga ne bom poklical, da bi izvedel, zakaj se je tako odločil. Ne smemo ga prositi, naj me izbere. Pustimo ga, da dela v miru, saj odločitev, da me ne vpokliče, ni lahka. Vem, da je pod velikim pritiskom, predvsem s strani navijačev,'' je povedal nekdanji nogometaš Manchester Cityja, West Hama in Manchester Uniteda.

Tévez je zatrdil, da se z argentinsko reprezentanco na čelu z Lionelom Messijem zelo dobro razume. ''Nobenih težav nimam z ekipo in z Messijem se dobro razumem. SP mi ne bo kratilo spanca. Ne verjamem, da bom gledal, saj mi je težko gledati državno reprezentanco. Ni dobro zame,'' je razkril 29-letnik.

Tévez je bil član argentinske izbrane vrste, ki je na svetovnih prvenstvih v Nemčiji (2006) in Južni Afriki (2010) zaigrala v četrtfinalu. Južnoameriška nogometna velesila bo na prihajajočem SP nastopila v skupini F, v kateri so še Bosna in Hercegovina, Iran in Nigerija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.